Juguem ser personatges de contes!

El divendres 18 de febrer va ser un dia especial pels alumnes de 3r.

Són molts els llibres i contes que hem llegit a casa i a l'escola, oi que si? Però segur que mai havieu sentit el conte que la Margarida ens va explicar aquell dia...

 Tal com vau dir, la Margarida es va fer un embolic i va barrejar diferents contes. Per això, amb ajuda de l'Olivia, vam demostrar-li que havia ajuntat molts contes diferents. I li vam demostrar de la millor manera possible: jugant.

Vam intentar construir una casa com els tres porquets mentre els llops intentaven impedir-ho; vam jugar a fer de caperutxetes vermelles, portant-li a l'àvia tot allò que necessitava; vam trobar la parella ideal de la ratolineta que escombrava l'escaleta, vam provar la poma de la Blancaneus i vam poder tastar una petita part de la casa de Hansel i Grettel.


Com va dir un company:
- Sempre recordarem aquest dia.

I recordeu: els contes poden ser molt interessants. Seguiu llegint i trobareu noves històries tan divertides i fascinants com aquest dia. 

5 comentaris:

  1. olaaaaaaaa soc la Irene hi ha mi amb ba agradar molt.

    ResponElimina
  2. com estem soc la Marina la activitat em va agradar molt i em vaig petar de riure.

    ResponElimina
  3. Hola aquell dia va ser molt divertit i sobre tot lo de la farina adeu i fins un altre.

    ResponElimina
  4. HOLA,VA SER MOLT DIVERTIT TINC MOLTES GANES DE REPETIR UN ALTRE DIA I VOSALTRES?

    ResponElimina
  5. hola soc una nena de 4tb vaig ser 1ra narradora de la canço mes bonica del mon i e vist el vostre video i m'agrada't molt la vostra activitat adeu a tots de 3r!!!

    ResponElimina